Hitta billigare snus online

Det svenska snuset verkar vara populärare än någonsin och allt fler köper sitt snus online. I och med att nya märken, storlekar och smaker ständigt dyker upp blir det allt svårare för små lokala butiker och kiosker att hålla ett brett sortiment i lager. I detta avseende har nätbutikerna en stor fördel och kan dessutom i regel erbjuda betydligt lägre priser. Det kan skilja så mycket som 15 kr per dosa!

Big business

Näthandeln med tobak ökar stadigt och de stora aktörerna säljer miljontals dosor varje år. Konkurrensen ökar dock samtidigt då det blir fler och fler nätbutiker som erbjuder snus, vilket förstås gynnar kunden då priserna pressas ytterligare hela tiden. Svenskt snus är ett starkt varumärke och branschen jobbar envist för att växa sig än starkare och näthandeln är en viktig del i detta.

Politiskt hett

Tobakshandel är dock omstritt och en politisk het potatis i hela världen. Det handlar globalt sett i första hand om röktobak, men även snuset är utsatt för hög beskattning och mängder med förbud. Inom EU är det exempelvis inte tillåtet att sälja snus alls, dock med undantag för de nordiska länderna förstås. Detta faktum medför tyvärr att snuset, liksom cigaretter, blir en åtråvärd smuggelvara då det finns stora pengar att tjäna på kriminell väg.

Enkelt & bekvämt

Det finns som tidigare nämnt numera ett stort antal svenska nätbutiker som säljer snus och de flesta gör det rätt och riktigt enligt alla lagar och regler, så att du som kund inte skall behöva drabbas på något sätt. Detta faktum och bekvämligheten i att efter några klick på datorn eller mobilen få sitt snus hemlevererat, och till ett riktigt bra pris dessutom, är starka argument för att tobakshandel på nätet har kommit för att stanna.