Hitta bra kattprodukter

lekfull katt

När du skaffar katt är det bra om du är förberedd på att ge din nya familjemedlem den bästa tänkbara starten. Innan katten kommer hem till dig är det alltså en del saker som behöver införskaffas.

Detta behöver du

Till att börja med behöver du en omgång med foder. Det är bäst att använda sig av samma sorts foder som katten fått innan, hos uppfödaren. Tycker du att detta är undermåligt kan du gradvis fasa in det nya fodret du vill ge.

En passande kattlåda är också viktig att ha direkt. Till den ska det även införskaffas kattsand. För att katten ska kunna äta och få i sig vätska på bästa sätt behövs det matskålar, gärna i material som metall och porslin för att hålla borta bakterier. Ett tips från Agria är att använda flera olika matskålar för att göra matserveringen lite mer omväxlande för katten. Om det inte är en innekatt du har skaffat så behöver den gå ut ofta vilket du på bästa sätt gör med ett koppel och en sele. För att pyssla om katten ytterligare är det bra med lite godis, något att ge när den har varit extra duktig, som att ha gått på toa i sin kattlåda för första gången kanske?

Var finns detta?

I dag är det internet som är platsen där du finner de bästa djurbutikerna med de bredaste utbuden. Du får enkelt tag på det du behöver för att välkomna ditt nya husdjur. Supercat har det mesta du behöver för din katt – förutom foder, kattlåda och sele hittar du där även leksaker för aktivering, vilket är särskilt viktigt för innekatten.

Katter är mysiga och sociala djur som ger så mycket tillbaka till dig som ägare, om de sköts på rätt sätt. Det är varken svårt, tidskrävande eller dyrt att sköta om sitt husdjur väl. Med de rätta produkterna kan du ge din katt det bästa tänkbara livet.