Hitta bra spelsajter

När man är sugen på att spela lite spel vill man inte leta sig igenom halva Googles sökresultat efter en passande sajt. Det finns många skräpsajter och erbjuder korta och tråkiga flashspel, dessa vill man så klart undvika. Men hur ska man snabbt och enkelt hitta en spelsajt?

Kolla efter sponsrade

Det låter kanske lite motsägelsefullt. Ett företag har trots allt fått pengar för att tipsa och prata gott om ett annat företag, men det finns en viss logik i det här. Genom att söka sig till recensionssajter där företag listar de bästa spelsajterna, kan man vara säker på att det här spelsajterna betalar för att synas. Och det ger ingenting att synas om man erbjuder en dålig produkt, det kommer bara leda till dåligt rykte och då spelar det ingen roll hur många sponsrade länkar eller recensioner de får. De som är villig att betala för reklam är stolta över sin produkt och kan mycket väl vara värt att besöka.

Titta på utseende

Här kan man med gott samvete gå efter utsidan och se på utseendet. En sajt med bra spel kommer även att ha bra grafik och vara välbalanserad. En ful sajt med rudimentär struktur och dåliga färger som inte komplimenterar varandra alls, har troligen inte de bästa och roligaste spelen.

Gratis och inte

En bra sajt vet hur man lockar in kunder. Den erbjuder gratisspel under vissa premisser: antingen ett visst urval, under en viss tid eller upp till en viss nivå i spelet, och resterande måste man betala för. Är gratisspelen roliga som kommer säkerligen de bli ännu roligare om man betalar för att köpa det. Det är ingen garanti, det finns alltid lurendrejare där ute, men får man provspela det innan köp brukar det betyda att skaparna är säkra på att du kommer bli lockad till köp.