Hitta hushållsnära tjänster online

Hemstädning

Sedan RUT-avdraget infördes 2009 har det blivit allt vanligare att anlita hjälp med hushållsnära tjänster, och som ett svar på det har det dykt upp en rad olika aktörer på marknaden inom flera olika områden. Hushållsnära tjänster kan sammanfattas som det typ av arbete som sker i eller i nära anslutning till det egna hemmet. Det spelar ingen roll varför du vill anlita hjälpen, antingen räcker tiden inte till eller så klarar du inte av vissa saker på egen hand.

Tack vare internet har det blivit lättare att hitta olika hushållsnära tjänster online, men det kan vara svårt att veta vilken av dem man ska välja. Bland de vanligaste tjänsterna räknas till exempel barnpassning, en mycket tacksam tjänst för familjer som utmanas av vardagspusslet och har svårt att få tiden att räcka till. Med en nanny ges ni skräddarsydd hjälp utifrån era behov oavsett hur ofta hjälpen behövs. Många anlitar även hjälp med hemstädning i Stockholm, som blivit en av de allra mest populära hushållsnära tjänsterna. Det gör att du slipper ägna dig åt städning på fritiden samtidigt som den utförs av personal som gör vad som krävs för ett skinande rent hem. Då tas hela bostaden omhand, från kök till badrum via alla stora ytor.

Bor du i villa eller radhus kan du också anlita hjälp med trädgårdsskötsel när din tid eller kunskap inte räcker till för att ta hand om trädgården på bästa sätt. En grönskande trädgård kräver kontinuerligt underhåll och ett par gröna fingrar, varför det kan vara bekvämt att anlita extern hjälp. Dit räknas exempelvis krattning, gräsklippning, rensning av ogräs och bevattning av planteringar.

Tack vare RUT-avdraget behöver det inte kosta skjortan att anlita hjälp med hushållsnära tjänster. Många företag har också ett prova-på-erbjudanden som du kan utnyttja innan du bestämmer dig för om tjänsten är något för dig. Smidigt och enkelt!