Hitta presenter

Att hitta något att ge bort är något som somliga av oss älskar, medan somliga av oss tycker att det är ett gissel och jättesvårt när inspirationen är låg. Tillhör du den senare kategorin så kommer du här att få lite matnyttiga tips!

Present

Prisjämförelsesajter

Att använda sig av prisjämförelsesajter så som Prisjakt är inte bara en bra idé när man själv ska köpa något och försöka komma över det till bästa pris. Det funkar också utmärkt som inspiration när man ska handla presenter åt andra. Dels så är det smidigt att mötas av en uppsjö produkter istället för att försöka tänka sig fram till något. Men framförallt så är det smidigt att man kan klicka på fliken “populäraste produkterna” och se vilka produkter som flest besökare på sajten har letat efter.

En ytterligare smart grej med prisjämförelsesajter är att när du väl har bestämt dig för en produkt eller en produktkategori så kan du läsa recensioner och betyg från användare som tidigare köpt den specifika produkten du tittar på. På så sätt kan du också försäkra dig om att det är en bra present du är på väg att ge bort.

Smarta presentkort

Att köpa något specifikt till någon har förstås sin charm, men ibland så vet man ju inte exakt vad det är för något som personen i fråga vill ha – eller så kommer man helt enkelt inte på något bra att ge bort. Då brukar det ofta bli ett kuvert endera innehållandes en summa pengar eller ett presentkort på någon specifik affär.

Inget fel med detta heller och idag när E-handeln har vuxit sig så gigantiskt stor så kommer det fler och fler finurliga varianter på presentkort och gåvokort. Ett exempel är Noblecard.com som är utformad ungefär som en vanlig webbshop, men där du bara betalar med ditt presentkort. Det fungerar som så att om du har fått ett Noblecard presentkort, så kan du välja och vraka bland alla produkter på sidan som har värdet av ett presentkort. Summan vad produkten är värd skrivs inte ut.

Säkra kort

Ett sista tips som inte nödvändigtvis har med att hitta något på internet att göra, utan handlar helt enkelt om att satsa på säkra kort. Kläder, lotter och massage är tre exempel som sällan slår fel.