Hitta smarta marknadsföringssätt

shutterstock_125234126

Ibland behöver man göra lite annorlunda saker. Man kan inte bara göra reklam i tidningar, radio och på teve. Det finns flera andra effektiva marknadsföringssätt som kan ge väldigt bra resultat. 

Bildekor

Ett sätt är att göra reklam på din egen, eller andras bil. Gör du på din egen behöver du bara betala för dekoren, vilket kan vara en bra början för att sedan kunde mäta responsen. Man vill alltid ha en professionell som gör det åt en, för att vara säker på bra resultat och lång levnadslängd på dekoren.

Affischering

I en mindre bygd kan man nå ut till tusentals personer genom att hänga upp en affisch i den lokala matbutiken. Eller så kan du hänga upp affischen mitt på torget och kanske lägga några som flygblad på en del bilar. Affischen borde locka med några erbjudanden eller rabatter, så att läsarna för något i utbyte.

Kostnaden är minimal, även om det här marknadsföringssättet bara lockar fem extra kunder så har det varit värt det.

Reklam i appar

Majoriteten av de som laddar ned appar, väljer gratisappar och lever med att det dyker upp reklam då och då. Det har blivit en perfekt plats att nå ut till alla åldrar och segment. Det kostar inte så mycket att annonsera i en app, men den kan nå ut till hela världen. Den är ett passande sätt för dig som har en webbshop eller internationell hemsida.

Tänk på att välja appar som passar ditt segment. Barn som spelar på en spelapp kommer inte vara intresserad av de företagstjänster som du erbjuder.